Onze projecten

Een goede werkwijze is het halve werk

Bekijk hieronder enkele door Egalizer afgeronde projecten.

Het vlak smeren van 120m2 betonnen vloer (buiten terras)

Bij Speebouw lag een 120 m2 betonnen vloer (buiten terras) op afschot van 4 cm dik.

Egalizer is gevraagd om daar weer een vlakke vloer van te maken. Door de vloer handmatig te smeren met Schonox SEB cement vermengt met zand was deze vloer binnen de vastgesteld tijd weer vlak. Het grootste voordeel van de gebruikte sneldrogende zcd-vloer? Binnen 1 dag kon de klant de vloer (na een restvocht meting) gaan betegelen.

Bij Egalizer is een vloer ook gegarandeerd vlak. Bij Speebouw hebben we de vloer na oplevering gecontroleerd en indien nodig bijgeschuurd.

Dilatatie profielen verwijderd en vervangen bij van Daalen en Zn. B.V.

Bij transport bedrijf van Daalen en Zn. B.V. in Maasdijk hebben we de oude dilatatie verwijderd en vervangen met de nieuwe ‘sinus profile’ dilatatie van de firma Schrumpf. Tot op de mm afgesteld met onze laser technologie.

De vloer rondom de dilatatie is vervolgens aangeheeld met een industrie reparatiemortel en de vlakheid van de vloer verbeterd. De heftrucks kunnen er nu zonder verschuivende lading overheen rijden.

Nu die oude versleten en kapot gereden dilataties naar alle tevredenheid zijn vervangen, bestaat de kans dat we ook de resterende dilataties mogen vervangen.

Helicopterplatform stralen met straalgrit

Stalen Helideck stralen met speciaal straalgrit te Waalhaven

Het uitdagende van onze projecten is dat we overal komen. Echt overal. Deze keer vroeg de klant ons om op grote hoogte het stalen helideck op hun schip te stralen. Het oude was versleten en was toe aan een nieuwe laag coating. Om de coating goed te laten hechten werd ons gevraagd om het platform te stralen.

Om ook hier de garantie te kunnen geven op een perfect vlakke ondergrond is speciaal straalgrit gebruikt. Een techniek waar zware professionele apparatuur voor nodig is. Die zijn voor dit project voor het gemak maar met een kraan op hoogte geplaatst.

totale vloerrenovatie egalizer

Project 4

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend advies!