De specialist in vloerafwerkingen!

Vlakheid herstellen binnen vlakheidsnormen

Tegenwoordig gelden er bepaalde vlakheidsnormen waar (bedrijfs-)vloeren aan dienen te voldoen. De eis aan vlakheid wordt ook groter. Dit komt bijvoorbeeld doordat we steeds efficiëntere en snellere machines gebruiken en magazijnen steeds voller worden ingericht met hogere stellingen. Maar ook bij utiliteitsbouw zijn deze eisen zeer belangrijk. Bovendien legt niet iedere aannemer iedere vloer even vlak en strak. Een zandcementvloer wordt immers met mensenhanden aangebracht met als gevolg dat er afwijkingen kunnen voorkomen.

Specialist in vlakke vloeren binnen vlakheidsnormen

Bij Egalizer werken wij volgens de normen van, NEN-2747-1, NOC*NSF DIN 15815, enzovoort.

Zo is bijvoorbeeld voor sportvloeren de NOC*NSF norm geldend. Deze norm hanteert bijvoorbeeld dat oneffenheden van meer dan 3 mm niet zijn toegestaan. De ondervloer dient compleet dragend op de constructievloer te zijn aangebracht. Wanneer er sprake is van hechting tussen de ondervloer en de constructievloer, moet deze volledig hechtend zijn om te voorkomen dat er vocht kan toetreden.

De NEN-2472-1 norm is opgedeeld in klasse 1 t/m 7. Voor dekvloeren wordt standaard klasse 3 gehanteerd. Een afwijking van 6-10 mm op een lengte van 2 meter is daarbij mogelijk.

De DIN 15815 om de vlakheid van gangen in hoge stellingenmagazijnen te garanderen, kunnen wij zowel de bult er af slijpen, als het dal vullen met een hoogwaardige mortel

Wij zijn dé professionals voor u om binnen de gestelde vlakheidsnormen uw vloer te herstellen en te egaliseren. 

Dit doen wij door te werken met gerenommeerde merken als Coba egalisatiemortel CLM490, NEODUR® Level en Rapid Set® reparatiemortels en de juiste machines.

Behoefte inventarisatie

Begroting &
planning

Uitvoering

Oplevering

Onze werkwijze

Een goede werkwijze is het halve werk

Onze werkwijze is even eenvoudig als effectief. In vier duidelijke stappen naar een perfect eindresultaat.

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem snel contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.