De specialist in vloerafwerkingen!

Vloerrenovatie voor parket

Iedere vloer is uniek. Wanneer uw klant nieuw parket wenst, is het aanleggen hiervan maatwerk. Een vlakke en gladde ondervloer voor parket is een must. Het egaliseren van de ondervloer waar dit parket op komt te leggen, is dus eveneens specialistisch maatwerk. Bij Egalizer verwijderen wij de oude vloer en maken de ondervloer leg klaar voor de nieuwe parketvloer.

Verwijderen toplaag

De oude toplaag verwijderen wij volledig. Vervolgens inspecteren wij de ondervloer. Van een houten ondervloer worden eerst de uitstekende spijkers en dergelijke verwijderd. Met schroeven worden bewegende delen vastgezet. Daarna begint het egaliseren van de ondervloer.

Aanbrengen egalisatiemortel

Als eerste brengen we een primer laag aan. Bij een houten ondervloer gebruiken wij vervolgens vezel versterkte egalisatiemortel. Het uitharden van deze egalisatie laag duurt gemiddeld 3 mm per 24 uur en is uiteraard tevens afhankelijk van de omgevingstempratuur.

Bij een betoncement vloer gebruiken wij verschillende speciale producten die bedoeld zijn voor het egaliseren van middel tot zwaar belaste vloeren binnenshuis. Deze mortel pompen wij machinaal naar binnen of wij doen dit handmatig. De grootste voordelen van deze mortel is dat deze zeer slijtvast is, snel hard wordt (en de vloer dus ook snel weer te gebruiken is!), zichzelf nivelleert én krimp- en spanningsarm is (dus ook snel weer te gebruiken is!), zichzelf nivelleert én krimp- en spanningsarm is.

Wij schuren, schaven, frezen of bestralen de vloer met hele kleine kogeltjes, waardoor de toplaag verdwijnt. Bijna al onze apparatuur heeft een afzuigvoorziening, zodat wij dit stofarm of zelfs geheel stofvrij kunnen doen.

Egaliseren is essentieel voor strakke en vlakke vloer

Parket is een dure vloersoort. Het is duurzaam en geeft een warme uitstraling aan het interieur. Een visgraatmotief is tegenwoordig een van de populairste patronen. Dit patroon wordt meestal volledig vastgelijmd aan de ondervloer met een speciale lijm. Bij het leggen van duurdere vloeren, zoals parket, is het dus van essentieel belang dat de ondervloer goed vlak is.

Wij zijn dé professionals voor u om uw vloer leg klaar te maken voor nieuw parket.

Dit doen wij door te werken met gerenommeerde merken van verschillende leveranciers die ons de egalisatiemortel en reparatiemortels leveren en wij (Egalizer) dan verwerken met de juiste machines.

Behoefte inventarisatie

Begroting &
planning

Uitvoering

Oplevering

Onze werkwijze

Een goede werkwijze is het halve werk

Onze werkwijze is even eenvoudig als effectief. In vier duidelijke stappen naar een perfect eindresultaat.

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem snel contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.