De specialist in vloerafwerkingen!

Vloerrenovatie voor tegels

Egalizer is uw specialist aan het gaat om vloerrenovatie voor karamische tegels, PVC tegels ( zuur en vloeistof bestendig) en hardgebakken tegels.
Tegelen is precisiewerk. De ondergrond dient hiervoor super strak en vlak te zijn. Wij zorgen ervoor dat na het renoveren de vloer geheel vlak is, zodat de tegels strak gelegd kunnen worden.

Wij beginnen met het stofvrij maken van de ondervloer. Dit doen wij zeer zorgvuldig. Vervolgens brengen wij de primer aan. Deze primer is meestal een primer met een zandkorrel zodat er een ruw oppervlak ontstaat. De egaline zal zich dan dus beter kunnen hechten.

Aanbrengen egalisatie

Na de primer starten we met het egaliseren van de vloer waar de tegels op komen, met het aanbrengen van een dikke laag egalisatiemiddel. Dit doen wij meestal machinaal. In kleine ruimtes doen wij dit handmatig.

Egaliseren bestaande tegelvloer

Wij kunnen tevens een tegelvloer egaliseren, dit is een vloer met bestaande tegels. Het proces is dan ongeveer gelijk. De tegelvloer wordt voorzien van een dikke laag egaline, waardoor een gladde vloer ontstaat waar overheen getegeld kan worden.tegelvloer egaliseren

Droogtijd egaline

De egaline laag moet ongeveer 24 uur drogen. Bij een hele dikke laag, is de droogtijd uiteraard langer en afhankelijk van de omgevingstempratuur.

Wij zijn de professionals voor u om uw vloer volledig vlak te maken voor nieuwe tegels.

Dit doen wij door te werken met gerenommeerde merken van verschillende leveranciers die ons de egalisatiemortel en reparatiemortels leveren en wij (Egalizer) dan verwerken met de juiste machines.

Behoefte inventarisatie

Begroting &
planning

Uitvoering

Oplevering

Onze werkwijze

Een goede werkwijze is het halve werk

Onze werkwijze is even eenvoudig als effectief. In vier duidelijke stappen naar een perfect eindresultaat.

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem snel contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.