De specialist in vloerafwerking!

Vloerrenovatie voor tegels

Egalizer is uw specialist als het gaat om vloerrenovatie voor keramische tegels, PVC tegels en hardgebakken tegels. Tegelwerk vereist precisie en de basis van een succesvolle installatie is een volledig vlakke ondergrond. Dat is waar Egalizer u bij kan helpen. Wij zorgen ervoor dat na onze renovatie uw vloer volledig vlak is, zodat de tegels strak gelegd kunnen worden.

Vloerrenovatie voor tegels en PVC tegels

Een vloerrenovatie met Egalizer begint met het stofvrij maken van de ondervloer. Vervolgens brengen wij een kwalitatieve primer met een zandkorrel aan. Hierdoor ontstaat een ruw oppervlak waardoor de egaline zich optimaal zal hechten. Tot slot brengen wij een dikke egalisatielaag aan. Afhankelijk van de grootte van de ruimte gebeurt dit machinaal of handmatig.

De droogtijd van onze egalinelagen varieert, waarbij doorgaans 24 uur wordt aangehouden. Voor dikkere lagen passen we de droogtijd aan. Dit doen we op basis van de omgevingstemperatuur. Deze zorgvuldige benadering resulteert niet alleen in een esthetisch vloeroppervlak maar ook in duurzaamheid die ervoor zorgt dat uw vloer lang mee gaat.

Egaliseren bestaande tegelvloer

Naast het egaliseren van ondervloeren zijn we bij Egalizer ook experts in het egaliseren van bestaande tegelvloeren. De renovatie procedure ziet er dan nagenoeg hetzelfde uit. De bestaande tegelvloer wordt voorzien van een dikke laag egaline waardoor het strakke oppervlak ontstaat. Hier overheen kunnen de nieuwe tegels gelegd worden.

Bij Egalizer maken we uitsluitend gebruik van eersteklas egalisatiemortels en reparatiemortels van vooraanstaande leveranciers. Deze materialen worden verwerkt met geavanceerde machines, wat resulteert in perfect vlakke vloeren, klaar voor nieuwe tegels.

Onze vakmannen zijn bedreven in het voorbereiden en renoveren van diverse ondergronden. Of het nu gaat om nieuwbouw- of renovatieprojecten, ongeacht de situatie of locatie, wij zijn uw betrouwbare partner voor het egaliseren en renoveren van vloeren.

Behoefte inventarisatie

Begroting &
planning

Uitvoering

Oplevering

Onze werkwijze

Een goede werkwijze is het halve werk

Onze werkwijze is even eenvoudig als effectief. In vier duidelijke stappen naar een perfect eindresultaat.

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem snel contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.