De specialist in vloerafwerkingen!

Tegelvloer verwijderen

Het verwijderen van een tegelvloer is een belangrijke stap bij veel verbouwingsprojecten. Of het nu gaat om renovatie, schadeherstel, stijlveranderingen of het aanpakken van veroudering, het professioneel verwijderen van een tegelvloer kan van cruciaal belang zijn.

Renovatie

 

Tijdens renovaties is tegelvloer verwijderen vaak nodig om oude keramische of PVC tegelvloeren uit te breken. Dit maakt ruimte vrij voor een nieuwe egaline laag, essentieel voor de installatie van nieuwe vloerbedekkingen zoals hout, laminaat, tegels of tapijt.

Beschadiging

 

Bij beschadigde tegelvloeren, zoals tegels met scheuren of loszittende tegels, is het verwijderen van de tegelvloer noodzakelijk. Dit zorgt voor een goede hechting voor de nieuwe egalinelaag, wat essentieel is voor de duurzaamheid en kwaliteit van de nieuwe vloer.

Stijlverandering

Als de huidige tegelvloer niet meer past bij de look of functionaliteit van de ruimte, kan het verwijderen van de tegelvloer de oplossing zijn. Na verwijdering kan een nieuwe vloerbedekking geplaatst worden die beter aansluit bij uw wensen en behoeften.

Veroudering

PVC tegelvloeren kunnen over tijd hun uiterlijk en functionaliteit verliezen. Het verwijderen van deze vloeren kan uitdagend zijn door hun sterke hechting, maar met de juiste apparatuur is dit goed te beheren.

Bij Egalizer hebben we de expertise en de apparatuur in huis om het verwijderen van een tegelvloer snel en efficiënt uit te voeren. Of het nu gaat om het vernieuwen van uw woning of het herstellen van schade, het professioneel verwijderen van uw tegelvloer vormt de basis voor een succesvolle vloerrenovatie.

Behoefte inventarisatie

Begroting &
planning

Uitvoering

Oplevering

Onze werkwijze

Een goede werkwijze is het halve werk

Onze werkwijze is even eenvoudig als effectief. In vier duidelijke stappen naar een perfect eindresultaat.

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem snel contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.